JEG ER STARTET TIL GOLF

HOLA MALLORCA

IMG_3732

Et billede af vores skønne pool som jeg brugte uafbrudt, og som også var min bedste ven!

Hola piger. Jeg sidder lige nu i bilen på vej hjem fra Hamborg Lufthavn. De sidste 11 dage har jeg nemlig tilbragt på Mallorca, hvilket også er derfor, at jeg ikke har blogget. Jeg har nydt min ferie fuldt ud ved poolen dagen lang – og tro mig, det har været så lækkert!
Vi ankom til Mallorca den 23. juli om aftenen. Vores fly var desværre 1,5 time forsinket, hvilket var mega øv, men vi kom heldigvis sikkert frem trods voldsomt turbulens. :O
Jeg skal allerede starte i skole på lørdag, hvor jeg starter i 8. klasse – det skal nok blive et hårdt, men godt år! Jeg glæder mig i hvert fald super meget til at se mine venner igen. Jeg har jo ikke set dem i over en måned? Årets sommerferie er simpelthen gået så hurtigt! Hvor blev de 6 dejlige uger lige af?

Jeg håber, at i har haft en fantastisk sommerferie, og at i får et dejligt skoleår. Kys!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER STARTET TIL GOLF