BLIV GLAD FOR DIT LIV

EN LILLE SURPRISE…

a little surprise

Hey. Den 3. juli 2016 havde en af mine veninder fødselsdag. Josefine og jeg fik idéen om at holde et lille surpriseparty for hende. Og fordi det var sommerferie passer det jo helt perfekt, når man ikke ser sine venner så tit, fordi de er på ferie. Nogle uger forinden lavede Josefine og jeg en begivenhed på Facebook, hvor vi inviterede de tætteste af hendes venner og veninder fra vores klasse. – Hvis vi ikke havde været alene hjemme, så havde vi inviteret flere 😉 

Fordi Josefine og jeg stod for surprisen, skulle vi selvfølgelig forberede en hel del! Josefine kom ved 15 tiden, og så skulle vi i gang med at lave 2 lagkager. Mmh, lad os være ærlige og sige, at de langt fra var flotte i starten – men heldigvis endte det godt. De smagte godt og så okay ud. Optur!
Gæsterne kom klokken 18:30, og vi havde aftalt med Annes forældre, at hun skulle komme klokken 19.

Da vi råbte surprise for hende, begyndte hun at græde. Nurgh <3

Aftenen blev brugt på fødselsdagssang, dans, kongespil, en gå tur, fodbold i tv’et og så blev der også spist en masse snacks. Alt i alt en god aften. Det håber jeg også, at Anne synes 🙂 Har i noglesinde holdt ét surprise?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLIV GLAD FOR DIT LIV