EN LILLE SURPRISE...

JEG ER STARTET TIL GOLF

GOLF

Hey. Som overskriften siger, så er jeg begyndt at spille golf – og jeg er vild med det. Min mor og papfar bruger meget tid ude på golfbanen om sommeren, så hvorfor ikke starte og bruge mere tid med dem, når vi har den samme hobby? Det er monster hyggeligt at bruge flere timer sammen med dem ude på golfbanen, mens vi gør noget, som vi godt kan lide!

Da jeg var 9 år gammel, prøvede jeg faktisk at spille golf, men det sagde mig ikke noget. Og da min søster i år skulle til Frankrig i 2 uger med sin kæreste, så var det jo oplagt, at jeg skulle prøve at spille golf, så jeg ikke sad hjemme foran computeren hele dagen.

Den første tirsdag i sommerferien skulle jeg for alvor til træning. Der var et arrangement med juniorerne, hvor de måtte invitere en ven med ud og spille golf – men jeg kom bare 😉 Vi skulle ud på Pay&Play og spille en runde golf. Det var mega grænseoverskridende, når jeg ikke kendte nogle og samtidig heller ikke kunne spille golf. Jeg skulle dog spille med den samme bold som en anden, så vi skiftedes til at slå til den. Men jeg ramte bolden alle gangene, og kom op af bunkeren 2 gange! Puha.

Efter den gang på Pay&Pay, går jeg fast til træning tirsdag, torsdag og søndag med en masse andre børn, både store og små.
Mine trænere har ferie i næste uge, så jeg skal på golfskole, og det var jeg også i tirsdags. I tirsdags gik nogle andre børn som kunne spille golf og jeg ud på Pay&Play, hvor vi skulle spille en runde. OG JEG GIK NED I HANDICAP!! Det er godt! I starten er det vold nemt at gå ned i handicap, det ved jeg godt, men det er alligevel en fed følelse!

Alt i alt så synes jeg, at det er pisse fedt at spille golf. Og jeg nyder det fuldt ud!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE SURPRISE...