MY FAVORITE ACCESSORIE

BLIV GLAD FOR DIT LIV

Bliv glad

Fordi jeg selv har været inde i en meget svær periode i juni måned, så ved jeg, hvilke råd der har hjulpet mig. Det er 4 enkle råd, som har hjulpet mig!

  1. SMIL!
    Det største råd jeg kan komme med – og som har hjulpet mig mest – er at smile. Uanset om du er glad eller ej, så smil! Jeg har tit været helt nede og røre bunden af havet, men ved at smile, får jeg en dejlig følelse som går gennem hele min krop. En glad følelse!
  2. Husk og grine!
    Fokusér på de positive ting i livet. Ting som gør dig glad. Men skal lære, at handle problemer på en positiv- og konstruktiv måde. Et godt grin kan løse problemer!
  3. Giv slip på negative tanker om dig selv!
    Jeg har ikke særlig meget selvtillid og selvværd, derfor har jeg lavet en selvtillids-booster. Den har hjulpet mig ekstremt meget. Du skal give slip på de nedladende kommetarer til dig selv. Du er smuk som du er!
  4. Du skal ikke bekymre dig om fremtiden og fortiden fejltagelser!
    Livet er kortere, end man lige går og tror. Vågn op med et smil på læben og en god følelse i maven, så du starter dagen på en perfekt måde. Du skal ikke ærgre dig over fortiden. Lær af dine fejl. Du kan alligevel ikke gøre noget ved dem. Alle har fejl! Lev i nuét og nyd livet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FAVORITE ACCESSORIE